Prinsessaker - 9 maj

I samarbete med Ordning & Reda lottar Engla ut detta set för äkta Prinsessor Du får en skrivbok, vykort, bagagetag och bokmärke.

Tävlingen pågot tom. söndag klockan 18.00


Lakan - ca 9 maj

En av Dianas favoritbutiker, Pali Design, sponsrar nu denna tävling med ett set lakan för vagga/vagn. Lakanen är sydda i en tätvävd bomull med satinkänsla. De finns i flera olika utföranden. Setet innehåller ett påslakan och ett örngott. Maskintvättas i 40 grader. 100% bomull.

Tävlingen avslutas efter temahelgen!


Skylt - 10 maj

Idag blir det en utlottning av den vita skylten hos Lantliv på Holm.

Pågår tom den 10/5


Kokbok - 9 maj

Just nu när Boviksmarinan inte får äta på ett tag tänkte hon lotta ut en matbok... Tänkte att Ni skulle få chansen att vinna denna härliga bok Sushi & sashimi.

Tävlingen pågår bara till nu på söndag den 9 maj.


Parfym - 9 maj

Ett hus för oss fyller 2 år och detta måste ju naturligtvis uppmärksammas. Och det Ni tävlar om är sommarens ljuvligaste doft. En Eau de Toilette som doftar mogna hallon, juicy apple, och mango i en fräsch mix. Man tänker direkt på sommar, sol, värme, brunbränd hud och party! Passande nog kallas doften "Party Princess" och den kommer från Tiara Sweden. Och vem vill inte vara en "party princess" i sommar?! Hon har 3 st söta flaskor att lotta ut. Varje flaska innehåller 30 ml och är värd 329.- (SEK).

Tävlingen kommer att avslutas söndagen den 9:e maj kl. 21.00.


Klocka - 9 maj

I samarbete med coolaklockor.se lottar Julia ut en valfri klocka.

Vinnare dras på söndag, 9/5. Lycka till :)


Kudde - 9 maj

Så var det äntligen dags för en liten utlottning! Huset på landet fyllde 2 år i mars och det måste vi ju fira-om än lite grann i efterskott. Hon lottar ut en kudde från Jeanne d'Arc Living.

Senast 9.5. kl. 18.00.


Nappar - 9 maj

Jag tävlar inne hos Kidzmode om två valfri nappar från Mini Evil i samarbete med Evil on the outside. Vill du också vara med och tävla om dessa tuffa nappar, var med HÄR i så fall.


Klänning - 10 maj

Rinos fina minikollektion med klänningar är här och det måste förstås firas ♥ Så, tävlingsdags! Vinsten är en valfri* Prästkrage eller Solros-klänning ur min shop, ButikRino. Prästkragar finns i storlek 36/38, 40/42 och 44/46 och Solrosor i storlek S, M och L.

Måndag 10 maj utser hon den lyckliga vinnaren:-)


Klänning - 8 maj

Ta chansen att vinna en valfri klänning från Fashionbox.se, värde upp till 500:- hos Linda. Du får fritt välja en klänning ur deras sortiment, dock upp till värdet av femhundra kronor. Fashionbox.se bjuder även på frakten, hur bra som helst! "Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

Tävlingen avslutas den 8e maj. Lycka till!


Presentkort My Own Design avslutas 9 Maj



Jag är med och tävlar om 100:- på MOD My Own Design. Var med och tävla HÄR du också!

Avslutas 9 maj

Textilburkar - 6 maj

Nu kan du vinna fina textilburkar från Camp Cirrus hos Room and Serve.

Tävlingen pågår till och med 6 maj 2010


Armband & berlock - 6 maj

Den här gången kan ni vinna ett armband och en valfri berlock från Piece of Soul hos Ida!

Avslutas 6 maj, lycka till!


RSS 2.0